Tel: +86 755 2357 1734

Gloată: +86 189 2287 9832

E-mail:

Bloguri/știri

Acasă - Despre noi - Bloguri/știri - Cum să găsiți un furnizor profesionist de matrițe și scule din plastic cu preț competitiv din China?

Cum să găsiți un furnizor profesionist de matrițe și scule din plastic cu preț competitiv din China?

02. 28, 2022

Turnarea prin injecție a plasticului devine din ce în ce mai populară în mediul modern de producție industrială. Dacă doriți să produceți un produs cu cost redus în masă repetat, soluția de turnare va fi cea mai rapidă și mai ieftină soluție pentru dvs. Prin urmare, este foarte important să găsiți un furnizor profesionist de matrițe și scule din plastic pentru a construi matrițe și scule din plastic de înaltă calitate, la prețuri competitive pentru orice nevoie/proiect nou de turnare din plastic. Formele din China vor fi cea mai bună alegere dacă găsiți o soluție de mucegai la preț competitiv


Luați un exemplu în industria auto, o mașină mică de pasageri, are nevoie de aproximativ 6000 de seturi de scule în totalitate (inclusiv scule de injecție de plastic, scule de ștanțare, scule de spumă și scule de turnare sub presiune). În mod normal, dacă compania dvs. este Lider mondial în industria dvs., ar trebui să aveți un sistem de lanț de aprovizionare strict și stabil și doriți să alegeți direct furnizorul auto de nivel 1 sau de nivel 2. Dar dacă sunteți compania auto de nivel 2, cum vă puteți alege propriul furnizor, în special pentru furnizorul dvs. de scule? Încă alegeți liderul industrial pentru scule sau alegeți pur și simplu un furnizor cu cel mai mic preț? Se pare că nu este o opțiune bună pentru tine. Dacă alegeți compania care deservește pentru compania cu poziție de lider, în mod normal există mult mai multe costuri și mai puțin eficiente pentru timpul de reacție și service. Dacă alegeți cel mai ieftin furnizor, acesta poate avea o calitate foarte proastă și alte riscuri. Prea multe companii se încadrează în aceste 2 strategii greșite de aprovizionare și se plâng întotdeauna pentru că sunt atât de rele și nu au de ales.


Cel mai bun timp pentru matrițe și produse din plastic Technology Ltd, ca producător profesionist de dimensiuni medii de matrițe pentru injecție din plastic, ne străduim să fim partenerul dvs. strategic de lungă durată pentru matrițe și scule din plastic, cu preț competitiv. Deservim mulți clienți din America, Canada, UE etc. de mulți ani și ne construim reputația cu experiența noastră bogată și de înaltă calitate.


Dacă găsiți un furnizor de scule externalizate din zona cu costuri reduse, dacă găsiți un furnizor de încredere și profesionist de turnare prin injecție de plastic, vă rugăm să-mi spuneți, vă vom ajuta să găsiți soluția mai bună. Vă rog să-mi spuneți și vă vom oferi mai multă încredere pentru noul dumneavoastră proiect.


Cum să găsești o matriță de plastic profesională