Tel: +86 755 2357 1734

Gloată: +86 189 2287 9832

E-mail:

Despre noi

Acasă - Despre noi

Profilul Companiei

Best Times Mould & Plastic este o companie de producție de matrițe de injecție de plastic și de turnare la comandă de plastic. Compania are 15 ani de experiență în producția de matrițe și industria de turnare a plasticului. Best Times Mould & Plastic a fost înființată în anul 2007, care este situat în orașul Shenzhen, provincia Guangdong, China.


Best Times Mould & Plastic Products Technology Ltd. acoperă o fabrică de 6500 de metri pătrați cu 130 de angajați. Avem o echipă profesionistă de inginerie și producție cu o experiență vastă în fabricarea matrițelor și în domeniul turnării prin injecție de plastic. Suntem echipați cu un centru de prelucrare CNC de precizie, EDM, EDM în oglindă, EDM cu sârmă, mașină de frezat, mașină de șlefuit pentru a produce matrițe de înaltă precizie pentru a satisface cerințele clienților noștri privind costul, calitatea înaltă, termenul de livrare rapid.


Best Times Mould & Plastic sunt, de asemenea, echipate cu mașini avansate de turnat prin injecție de plastic, de la 60 de tone la 2500 de tone, cu forță de strângere, inclusiv mașină de turnare prin injecție cu mai multe lovituri pentru turnarea prin injecție cu 2 și 3 lovituri.

Echipa noastră

La Best Times Mould & Plastic, avem echipe de ingineri profesioniști și echipe de afaceri, majoritatea dintre ele au o experiență de peste 10 ani în industria de fabricare a matrițelor și industria de turnare prin injecție, în special pentru produse medicale, electronice și auto. Echipa noastră include 10 matrițe. designeri, 2 ingineri de oferte, 5 ingineri de proiect, 3 ingineri Q.C, 8 echipe de specialiști în vânzări cu capacitate în mai multe limbi pentru a servi clienții noștri din SUA, Canada, Germania, Franța, Marea Britanie, Spania, Polonia, Cehia etc.

Capabilitățile și serviciile noastre, inclusiv

Aflați mai multe

Piețele pe care le deservim

Best Times Mould & Plastic deservesc clienții noștri din industria auto, electronice, medicale și laboratoare, articole de uz casnic, electrocasnice, telecomunicații, iluminat, electrice, echipamente industriale, pachete, fitinguri, sport și agrement, jucării, motociclete, ustensile de gătit , etc.

Suntem de încredere de mulți clienți din SUA, Canada, Germania, Franța, Marea Britanie, Spania, Polonia, Cehia, etc. Suntem aici pentru a vă satisface nevoile pentru proiecte și produse personalizate noi.

Cere un citat