Tel: +86 755 2357 1734

Gloată: +86 189 2287 9832

E-mail:

Servicii

Acasă - Servicii

Design piese si prototipare

Dacă o poți visa, noi o putem construi.

Best times Mould & plastic products technology ltd. are capacități de proiectare și dezvoltare cu mai multe fațete, lucrând în colaborare cu baza noastră diversă de clienți pentru a produce soluții de design de produse extrem de creative. Lucrând cu clienți, de la startup-uri până la mari OEM, aducem idei de produse pe piață în mod eficient și perfect, cu suita complet integrată de capabilități de dezvoltare a produselor Best Times Mould.


Începând cu ideea de concept și designul digital, echipa noastră de designeri experimentați preia viziunea clientului și o aduce la viață. Cu capabilitățile noastre de inginerie, confirmăm funcționalitatea viziunii clientului, păstrând în același timp imaginea creativă. Producem modele de argilă de dimensiune completă utilizând morile noastre de înaltă precizie cu 5 axe. Executat cu cea mai înaltă calitate și angajament,


Best times Mould & plastic products technology ltd. Creative Services sprijină nevoile clienților de la Ideare până la Lansări la nivel de producție și Prototipuri.


Voi definiți cadrul - Noi oferim soluțiile.

Design de produs

Design de produs

Design de produs

Design de produs

Prototip

Prototip

Prototip

Prototip

Prototip

Prototip

Prototip

Prototip

Inginerii noștri vor lucra împreună cu dvs. pentru proiectarea și prototipul pieselor dvs. personalizate înainte de fabricarea matriței și turnarea prin injecție de plastic pentru a se asigura că proiectarea îndeplinește 100% standardele de scule și cerințele de turnare ale clienților.

Cere un citat