Tel: +86 755 2357 1734

Gloată: +86 189 2287 9832

E-mail:

FAQ

Acasă - Despre noi - FAQ

 • 10.Q:Te poți potrivi cu o anumită culoare?

  Da, putem potrivi o anumită culoare după mostre. Sau potriviți o anumită culoare, consultați numărul de culoare RAL sau PANTONE.

 • 11.Q:Ce zici de termenul de plată a mucegaiului și a părții?

  Condiții de plată a matriței: 50% la comandă, 40% la prima plată, 10% înainte de expedierea matriței. Este negociabil. Condiții de plată parțială: 50% la comandă, 50% înainte de expedierea produselor. suntem flexibili cu privire la termenul de plată a mucegaiului pentru a ne sprijini clienții.

 • 12.Q:Care este timpul de livrare pentru o matriță de plastic și procesele de turnare prin injecție?

  Timpul de livrare a matriței de injecție contorizat de la aprobarea desenului matriței și primirea depozitului până la prima încercare a matriței (T1), în mod normal, este nevoie de 3 săptămâni până la 5 săptămâni pentru mostrele T1 pentru mucegai de dimensiuni mici și mijlocii. Pentru unele matrițe mari și mucegai complicat, poate dura 6 ~ 8 săptămâni pentru mostrele T1. Termenul de turnare prin injecție numărat de la aprobarea probei și primirea depozitului până la finalizarea producției, cantitatea de comandă determină timpul necesar, în mod normal 3 până la 15 zile. Depinde.

 • 13.Q:Best Times Mould va trimite clientului raportul DFM?

  Da, Best Times Mould va trimite raportul DFM (design for manufacturing) și chiar analiza fluxului matriței înainte de începerea construcției matriței pentru revizuire/aprobare de către clienți.

 • 14.Q:Best Times Mould va trimite designul matriței pentru aprobare?

  După aprobarea DFM, Best Times Mould va trimite proiectul matriței spre aprobare, iar Best Times Mould nu va începe tăierea din oțel înainte de a obține aprobarea clienților pentru proiectarea matriței.

 • 15.Q:Câte mostre de plastic vor fi furnizate gratuit?

  În mod normal, Best Times Mould ar oferi 5 ~ 10 injecții pentru primele probe de testare a mucegaiului cu poartă (dacă au) gratuit, în funcție de dimensiunea pieselor, colectarea ar fi transport de marfă.

 • 16.Q:Cum va păstra Best Times Mould evidența tuturor datelor despre matriță?

  Best Times Mould va ține evidența tuturor desenelor de matriță 2D și 3D finale aprobate, a documentelor de modificări și va trimite clientului pentru dosar pentru a evita confuziile viitoare în cazul în care este necesară modificarea ingineriei.

 • 17.Q:Cum să controlezi calitatea înainte de expediere?

  Expedierea poate fi aranjată numai după PASS de inspecție QC Best Times Mold, sau PASS de inspecție QC client sau PASS de inspecție terță parte, dacă este necesar. Iar Best Times Mould va fi mereu acolo pentru a oferi suport deplin.